Zdeněk Pohlreich, Kamila Šimková, ilustrace Marek Kučera
nakladatel | Closer Publishing |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
stran | 193 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-905237-5-3 (brož.) |
Zdeněk Pohlreich, Česko vaří s Pohlreichem je kuchařka, která doprovází stejnojmennou kulinářskou televizní show Zdeňka Pohlreicha. Šéf tentokrát naučí před televizními kamerami vařit své žáky i diváky a pro své čtenáře vydává kuchařku obsahující 23 kompletních menu. V každém z nich najdete recepty na předkrm, hlavní jídlo i dezert a celou řadu fotografií. Každý tak má možnost naučit se vařit podle Pohlreicha v klidu vlastní kuchyně a všechny ohromit výborně zvládnutými specialitami. Vařte jako šéf Zdeněk Pohlreich a objednejte si jeho kuchařku Česko vaří s Pohlreichem.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 131 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Lužice (Hodonín) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kdyně (Domažlice) | 0 Kč |
stav: Jednou čtená
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: Nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
stav: ohmatané rohy
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.