kolektiv autorů, Marie Borkovcová
nakladatel | Jota |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 164 |
rozměry | 200x200 |
ISBN | 978-80-7462-915-0 |
Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni…
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2015 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná brožura
kniha | 208 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nova
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Šestajovice (Praha-východ) | 0 Kč |
Bydliste Šestajovice, tj vychod Phy - blizko je Černy Most atd, mhd po Praze po domluve :) |
stav: viz dále
Vazba knihy: měkká / brožovaná
stav: Nová, nečtená
ISBN: 978-80-7462-915-0
kniha | 274 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: jako nová, nevhodný dárek
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Téměř výborný stav - mírně zažloutlé stránky
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Včelákov (Chrudim) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.