nakladatel | O-Press |
---|---|
rok vydání | 2004 |
místo | Praha |
stran | 111 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-83-89068-81-1 (váz.) |
Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: pěkná téměř jako nová jen na deskách jsou malé mini oděrky možno jako dárek
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 149 Kč |
Zásilkovna | 129 Kč |
Balíkovna | 119 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.