Kniha Česká kuchyně - Drůbež a králík - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel O-Press
rok vydání 2004
místo Praha
stran 111
rozměry 21 cm
ISBN 978-83-89068-81-1 (váz.)

Kniha přináší podrobné předpisy na úpravu králičího masa a všech druhů drůbeže, u nás chované.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(792)
Olomouc
50 Kč

stav: Dobrý až výborný.

Lehce opotřebovaná obálka.
B8

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Olomouc  0 Kč
(1255)
Nové Město, Podolí, Smíchov
50 Kč

stav: pěkná téměř jako nová jen na deskách jsou malé mini oděrky možno jako dárek

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  149 Kč
Zásilkovna  129 Kč
Balíkovna  119 Kč
osobní předání – Nové Město (Praha)  0 Kč
osobní předání – Podolí (Praha)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin
(63)
Budyně nad Ohří, Roudnice nad Labem
50 Kč

stav: nová, nepoužitá, pouze prolistovaná

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  85 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  70 Kč
osobní předání – Budyně nad Ohří (Litoměřice)  0 Kč
osobní předání – Roudnice nad Labem (Litoměřice)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy