nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2021 |
vydání | 2. |
stran | 168 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-264-3688-1 (váz.) |
Recepty na přípravu vietnamských jídel od představitelů druhé generace Vietnamců žijících v České republice. Umění pěti elementů, kterými je jídlo tvořené. Výběr správných surovin a jejich kombinací. Soupis vietnamských restaurací v ČR.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: Velmi dobrý
Kniha s pevnou laminovanou vazbou, jednou čtená, ve velmi dobrém stavu
kniha | 259 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
Praha 1 - Na Františku, Nám. republiky, Vinohrady = Hlavní nádraží, Vršovické nádraží |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.