Ondrej Pelech, překlad Ludmila Tesařová
nakladatel | SZN |
---|---|
edice | Živočišná výroba |
rok vydání | 1973 |
vydání | 3. vyd., (v SZN 1. vyd.) |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 185 |
rozměry | 8° |
Drobní chovatelé naleznou v příručce užitečné informace o výkrmu prasat, o přípravě na zabíjačku, o jejím správném a hygienickém provedení a veterinárně zdravotní prohlídce. Jsou zde rovněž popsány různé způsoby konzervování masa a uvedeno množství předpisů na přípravu tradičních i krajových jídel. Příručka také upozorňuje na nutnost vhodného uskladnění a pravidelné kontroly produktů získaných při domácí zabijačce.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 19krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.