Kniha Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

[editor Helena Čížková]

kniha Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin, Key Publishing 2011
nakladatel Key Publishing
rok vydání 2011
vydání Vyd. 1.
místo Ostrava
stran 127
rozměry 24 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-7418-124-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(135)
Brno-město
150 Kč

stav: Nová

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  80 Kč
Zásilkovna  85 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
(146)
Borovina
170 Kč

stav: VÝBORNÝ NOVÁ

kniha 170 Kč
Zásilkovna  110 Kč
osobní předání – Borovina (Třebíč)  0 Kč
Třebíč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy