Peter Allison ; [z anglického originálu ... přeložila Alexandra Fraisová]
nakladatel | Knižní klub |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 236 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il., portréty |
ISBN | 978-80-242-2947-8 (váz.) |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Dobrý, rohy desek otlučené, předsádka pokreslená. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Dle foto.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Lovosice (Litoměřice) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Ústí nad Labem-centrum (Ústí nad Labem) | 0 Kč |
Po dohode. Praha, Kralupy, Lovosice, Usti nad Labem |
stav: Nová
kniha | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 92 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Nymburk | 0 Kč |
osobní předání – Sadská (Nymburk) | 0 Kč |
Osobní předání po předchozí dohodě. Při větším odběru je možný po dohodě i osobní odběr směr Praha Černý most, směr Český Brod, Pečky. V případě, že objednáte více knih systém Vám většinou nabídne jen ČP. Pokud máte zájem zaslat přes Zásilkovnu, kontaktujte ihned Trh knih. Snažím se o co nejrychlejší odeslání, tak aby jste to nepropásli. :-) |
stav: Jako NOVÁ !
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Nová
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.