Scott Kelby ; [překlad Radim Pekárek]
nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Brno |
stran | 344 |
rozměry | 24 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-251-2356-0 (váz.) |
Scott Kelby je zpět, aby odhalil skrytá tajemství úžasných triků a nejžádanějších efektů ve Photopshopu CS4! Následovník veleúspěšných titulů na předchozí verze Photoshopu poskytuje řadu nových názorných postupů, díky nimž jsou Kelbyho knihy tolik oblíbené. Publikace vás seznámí s technikami a triky, díky nimž dosáhnete neuvěřitelných efektů. Problémem pro vás nebudou efektní koláže, textové transformace, barevné kompozice ani trojrozměrné obrazy. Dozvíte se mnoho užitečných tipů z praxe, s nimiž bude vaše práce s Photoshopem rychlejší, přesnější a zábavnější.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Brno: Computer Press, 2011. Vydání 1. Strany 344 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: původní, pevná
kniha | 137 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
stav: perfektní, obálka trochu opotřebená
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
Balíkovna | 100 Kč |
osobní předání – České Budějovice 1 (České Budějovice) | 0 Kč |
osobní předání – České Budějovice 3 (České Budějovice) | 0 Kč |
stav: Výborný stav
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: výborný, jako nová
Krabice 7
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Balíkovna | 77 Kč |
osobní předání – Pelhřimov | 0 Kč |
stav: 10/10
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
Zásilkovna | 130 Kč |
osobní předání – Bohosudov (Krupka, okr. Teplice) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.