text a recepty Susanne Bodensteiner, Martina Kittler ; fotografie Michael Wissing ; [překlad Jana Drápalíková]
nakladatel | Vašut |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | České vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 142 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7236-705-4 (váz.) |
Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření - ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky - v každé kapitole vás upozorníme na 4 potraviny, které moc nestojí, dobře chutnají a hlavně dávají spoustu možností použití. Jsou tedy ideální pro pestrou a úspornou kuchyni. A teď už přestaneme plýtvat slovy: Užijte si hodně potěšení z jídla za málo peněz!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Dobrý, ohlé rohy. Vazba: Brožovaná
kniha | 76 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Výborný stav
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Beroun-Závodí (Beroun) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý stav
T49
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
osobní předání – Šternberk (Olomouc) | 0 Kč |
Předání může proběhnout v centru města - nejlépe okolo náměstí / na náměstí. V případě domluvy i jinde. Časy jsou individuální a záleží na domluvě. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.