Sara Lewisová
nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 1. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 128 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-256-0296-6 (brož.) |
Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost. Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby a jiné pečivo, a to včetne kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky na dokonalé upečení.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2010 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 263 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Lewis S., 2010 vydal Svojtka, 128 str., bohaté foto, stav jako nová, brož., recepty
kniha | 240 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bubeneč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
Předání v Praze možné na Nádraží Podbaba Praha 6. (8:00 - 16:00) Předání v Kladně po dohodě. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.