kolektiv autorů, Miroslav Fišera
nakladatel | Vysoká škola obchodní a hotelová |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky, slovensky |
stran | 285 |
rozměry | 24 cm |
ISBN | 978-80-86380-78-0 (brož.) |
Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.