Virginia Doyle ; [překlad Alena Štorkánová]
nakladatel | MOBA |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Brno |
stran | 220 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-243-3469-1 (váz.) |
Hamburg 1882. Špičkový kuchař a amatérský detektiv Jacques Pistoux nastupuje jako šéfkuchař do luxusního podniku Hotel de l'Europe. Do přístavu Altona je právě v té době větrem zahnán trojstěžník s více než dvěma sty mrtvými na palubě. Na palubě se pravděpodobně odehrál nějaký masakr a nejvyšší místa se pokoušejí skandál utajit. Právě od majitele této lodi dostává Pistoux svůj první úkol: má připravit slavnostní oběd. Rejdař chce konečně provdat svou krásnou dceru, do níž se ale Pistoux zamiluje. Avšak další tragédie na sebe nenechá dlouho čekat...
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
Pevná vazba bez přebalu,1.vydání z roku 2009-Moba.
Kniha je zachovalá a ve velmi pěkném stavu, nepoškozená!
kniha | 79 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
Praha 4 a okolí, nejlépe Chodov,Háje,Libuš, Modřany. V centru možnost předání u metra I.P.Pavlova. Po vzájemné dohodě možnost předání na jiném místě. |
stav: Doyle V., 2009 vydal Moba, 224 str., stav velmi dobrý, vázaná, retro krimi
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bubeneč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
Předání v Praze možné na Nádraží Podbaba Praha 6. (8:00 - 16:00) Předání v Kladně po dohodě. |
stav: velmi dobrý
Kniha je vázaná bez přebalu.
Desky jsou ošoupané, je na nich více rýh, vnitřek je pěkný.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
Osobní vyzvednutí knihy je možné POUZE v místě bydliště - ulice Voborského (Praha 12 Modřany) - po dohodě kdykoliv. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.