sestavila Stella Donati ; přeložila Alena Jíchová
nakladatel | Columbus |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 384 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7249-095-8 (váz.) |
Elegantní, svěží, obsahově bohatý a přesný průvodce vhodný jak pro kuchaře-začátečníky, tak pro zkušené odborníky, kteří se s láskou věnují vaření a pátrání po stále nových receptech. Najdou zde výjimečně různorodá jídla, jejichž základem jsou těstoviny, od nejjednodušších po pokrmy, které uspokojí požadavky i nejzmlsanějších jazýčků. Receptům, podaným stručně a s maximální jasností, předchází nejen základní informace týkající se ingrediencí, obtížnosti a doby přípravy, ale také - v dnešní době zvláště důležitou - kalorickou hodnotu daného jídla.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2004 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Velmi dobrý, jako nová. Kniha vyřazena z knihovny-pár razítek (viz.foto).
V Praze možnost osobního předání na různých místech dle dohody.
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 120 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
Pěkný stav, minimálně používaná.
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.