nakladatel | Burda |
---|---|
edice | Apetit ; sv. 5 |
rok vydání | 2011 |
místo | Praha |
stran | 157 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-904675-8-3 (váz.) |
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba vláčné pečivo. S našimi recepty se vaše vaření stane potěšením. Vařte, pečte, zapékejte a smažte s námi BRAMBORY! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 9 kapitol: Z jednoho hrnce, Pečené & zapečené brambory, Bramboráky, placky & omelety, Bramborové těsto, Bramborové saláty, Bramborové kaše, Chuťovky, Bramborové pečivo, Na nákupu & v kuchyni.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 208 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nová
Nepoužitá. Úplně nová.
kniha | 290 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Postřelmov (Šumperk) | 0 Kč |
osobní předání – Sudkov (Šumperk) | 0 Kč |
osobní předání – Šumperk | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
super stav
kniha | 149 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Blatec (Olomouc) | 0 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 11krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.