[Jiří Babica ; foto Stefan Siba]
nakladatel | Eminent |
---|---|
rok vydání | 2011 |
místo | Praha |
stran | 187 |
rozměry | 21 x 22 cm |
poznámka | barev. il., portréty |
ISBN | 978-80-7281-430-5 (váz.) |
Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…" a také řada jeho speciál, o kterých říká, že začnou vznikat až ve chvíli, kdy zapne sporák. Ozdobou této knihy jsou bezesporu polévky, k nimž se nechal inspirovat během svých kuchařských výprav po celém světě, a také recepty ke grilování: "Nádhera, vůně dřeva nebo dřevěného uhlí, spousta masa, zeleniny, sýry, omáčky....jaro, léto, podzim ... pohoda, dobrý pití a dobrý kamarádi, rodina, děti, kytara... Úsměvy a dobrá nálada jsou podle mě mnohem důležitější než vymakaný marinády, do kterých někteří ustaraně nakládají maso několik hodin dopředu." Masové speciality, ovšem také recepty se zeleninou, zejména rajčaty, venkovské vaření a vybrané nápoje jsou příjemným završením 78 jedinečných a jako vždy originálních receptů Jiřího Babicy. Takže dobrou chuť.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 175 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová, neotevřená
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Neratovice (Mělník) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.