Tanja Dusyová ; fotografie Studio L'Eveque, Tanja a Harry Bischofovi ; [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 125 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1377-3 (váz.) |
Každý dostane malou misku se sójovou omáčkou, v níž si rozmíchá pastu wasabi. K tomu se podává ještě gari – trochu nakládaného zázvoru. Ten se přikusuje pro osvěžení a zpestření chuti. Suši se nabírají hůlkami, ale jíst je rukama není žádný přečin. Za nestylové se naopak považuje smáčet suši v sójové omáčce. Pouze nigiri suši smočíme v omáčce jen mírně, a to na straně s rybou. Potom je hned vkládáme do úst. Ukusujeme pouze velká sousta kornoutovitých temaki suši. Stylově se jídlo zapíjí zeleným čajem nebo sake. Japonské rýžové víno se předem mírně ohřeje ve vodní lázni a potom se podává v kalíšcích. Stále větší oblibu si v Japonsku získává také pivo, které musí být dobře vychlazené. Pohrajte si se suši nejrůznějších vůní, chutí a barev. V našem baru se dozvíte, jak co nejjednodušším způsobem vytvořit čerstvá luxusní sousta s rybou, masem, drůbeží nebo bezmasá. Najdete v něm také polévky, saláty i sladkosti. Nezbývá než popřát dobrou chuť!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zachovalá
kniha | 66 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Líšeň (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Zábřeh (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
V krajním případě možnos zaslast za dodatečný poplatek. |
stav: skvělý stav, bez poškození
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Poruba (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.