Kniha Lexikon těstovin - historie, příprava a podávání, recepty - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Tobias Pehle, Birgit Andrich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Dupaľová]

nakladatel Rebo
rok vydání 2006
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Čestlice
stran 299
rozměry 18 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-7234-569-9 (váz.)

ABC těstovin Všechno o těstovinách – zkazky a skutečnost Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě Přehled rozmanitých druhů Jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny Klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(62)
Háje, Holešovice
50 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 50 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Háje (Praha)  0 Kč
osobní předání – Holešovice (Praha)  0 Kč
Háje, Kačerov, Holešovice

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 50 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy