Kniha Výrobní technologie - technologie přípravy pokrmů pro restaurační, diferencované a dietní stravování - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
rok vydání 2002
vydání Vyd. 1.
místo Praha
rozměry 30 cm
poznámka il.
ISBN 80-86578-10-0 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1920)
Vinohrady
90 Kč

stav: zachovalý

četné zatrženiny zelenou fixou,poznámky tužkou,bez omezení čitelnosti

kniha 90 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy