nakladatel | Sdružení MAC |
---|---|
rok vydání | 2001 |
místo | Praha |
stran | 31 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-86015-74-2 (brož.) |
Výhody i rizika francouzské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 38 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě potravin. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro diabetiky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.