nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 64 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7234-970-8 (váz.) |
V této knize vám nabízíme pestrou škálu zdravých jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajícícj pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obhatily vaší kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá,pěkný stav
Pevná vazba,vydáno v roce 2008 - Rebo.
Kniha je zachovalá a nepoškozená, v pěkném stavu.
Minimálně opotřebovaná
kniha | 79 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
Praha 4 a okolí, nejlépe Chodov,Háje,Libuš, Modřany. V centru možnost předání u metra I.P.Pavlova. Po vzájemné dohodě možnost předání na jiném místě. |
stav: Dobrý
Pěkný stav.
K.9.
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kroměříž | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
Ke každé zakoupené knize + 1kniha za 50Kč zdarma. Můžete si vybrat z mé nabídky. Název napište do zprávy.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: výborný
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba je po dobu rekonstrukce mostu Út-Čtv 13-17, v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.