Jaroslav Runštuk a kolektiv
nakladatel | R plus |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | 4. vyd. |
místo | Hradec Králové |
stran | 584 |
rozměry | 29 cm + |
ISBN | 80-902492-5-6 (váz.) |
V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: slušný
bez CD-ROM
kniha | 500 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 20krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.