nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7352-441-4 (váz.) |
V této knize naleznete bohatý výběr receptů na úpravu masa, ryb a zeleniny. Dále zde naleznete recepty na přípravu omáček, dipů a různých příloh.Všechny recepty jsou doprovázené barevnými fotografiemi.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: téměř jako nová, nečtená, drobné škrábance na předních deskách
kniha | 136 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 97 Kč |
Zásilkovna | 94 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání na metru B nebo A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle v rozmezí 8-20 hod. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.