Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
nakladatel | Informatorium |
---|---|
rok vydání | 2007 |
vydání | 4., aktualiz. vyd. |
místo | Praha |
stran | 257 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7333-000-2 |
ISBN | 978-80-7333-053-8 (v knize neuvedeno : brož.) |
Základní poznatky o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Tradiční i nové druhy surovin a různé přípravky, kypřicí prostředky, přídatné látky a obalové materiály.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2007 Stav: Dobrý, v textu zvýrazněno
kniha | 186 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.