Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
nakladatel | Informatorium |
---|---|
rok vydání | 2007 |
vydání | 4., aktualiz. vyd. |
místo | Praha |
stran | 257 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7333-000-2 |
ISBN | 978-80-7333-053-8 (v knize neuvedeno : brož.) |
Základní poznatky o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Tradiční i nové druhy surovin a různé přípravky, kypřicí prostředky, přídatné látky a obalové materiály.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Praha: Informatorium, 2002. Vydání 1. Strany 253 s. Stav: dobrý. Vazba: původní, pevná
kniha | 209 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.