editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | 1. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 368 |
rozměry | 27 cm |
poznámka | il. (některé barev.), faksim. |
ISBN | 978-80-204-1847-0 (váz.) |
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 17krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.