Jolanta Rujner, Barbara A. Cichańska ; [překlad Irena Martínková]
nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. [české] |
jazyk | česky |
místo | Brno |
stran | 108 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-251-3255-5 (brož.) |
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby? Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví. To vše naleznete v této příručce. Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin, klinických projevů a následků. Pro české čtenáře upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 80 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.