[fotografie Jiří Poláček]
nakladatel | GEN |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | 1. |
místo | Liberec |
stran | 103 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 80-86681-02-5 (brož.) |
Předpisy zahrnují sto čtyřicet způsobů úpravy této zdravé zeleniny. Kniha je členěna podle druhu jídla na polévky, lidové pokrmy, bezmasé pokrmy, masité pokrmy, speciality, příkrmy, přílohy, saláty, pečivo. Recepty obsahují přehled surovin a stručný postup přípravy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.