Kniha Cukrářská výroba III - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Informatorium
rok vydání 2013
vydání 4.
jazyk česky
stran 187
rozměry 143x205
ISBN 978-80-7333-099-6

Učebnice popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Věnuje pozornost přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(6253) TIP
269 Kč

stav: učebnice může obsahovat podpis a může mít maximálně z 10% podtrhané texty tužkou a jevit známky opotřebení, v každém případě posíláme po zapalcení přesný stav fotkou

kniha 269 Kč
Zásilkovna  78 Kč
Je k dispozici také vydání z roku 2001

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy