nakladatel | Informatorium |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 4. |
jazyk | česky |
stran | 187 |
rozměry | 143x205 |
ISBN | 978-80-7333-099-6 |
Učebnice popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Věnuje pozornost přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.