nakladatel | Informatorium |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 4. |
jazyk | česky |
stran | 187 |
rozměry | 143x205 |
ISBN | 978-80-7333-099-6 |
Učebnice popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Věnuje pozornost přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Praha: Informatorium, 2013. Vydání 4. Strany 187 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: brožovaná
kniha | 137 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h |
stav: nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.