Mauro Ruggiero ; [z italského originálu přeložily Kristýna Kutílková, Vanda Vybíralová]
nakladatel | Triton |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 207 |
rozměry | 24 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 978-80-7387-438-4 (brož.) |
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře. Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: slušný
menší opotřebení
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Poškozený obal a ohnuté rohy.
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Teplice | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 60 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.