Jo Whittinghamová ; [z anglického originálu ... přeložila Alexandra Fraisová]
nakladatel | Knižní klub |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 23 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-242-2246-2 (váz.) |
Zahrada je zábava! * Praktické rady: nejlepší kombinace zeleniny a květin, úspěšné pěstování v květináčích, výhody zvýšených záhonů * Podrobné návody na pěstování: snadné postupy krok za krokem * Doporučení odborníků: osvědčené tipy a zasvěcené komentáře * Obsažný seznam rostlin: široká škála rostlin - kořenová zelenina, košťáloviny, saláty, tykvovité, cibuloviny, luskoviny, bylinky ad. Brambory, mrkev, červená řepa, pastinák, zelí, brokolice, květák, kapusta, kedluben, listový salát, špenát, čekanka, mangold, patison, tykev, okurka, cibule, česnek, pórek, hrách, fazol, rajče, paprika, kukuřice, lilek, celer... Chcete si vytvořit zahradu podle svých představ a těšit se z ní? Je to jednoduché…
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
Kniha je vázaná v slabších deskách. Desky mají ohnuté rohy, na hranách desek je několik drobných rýh od čtení, vnitřek je pěkný.
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
Osobní vyzvednutí knihy je možné POUZE v místě bydliště - ulice Voborského (Praha 12 Modřany) - po dohodě kdykoliv. |
stav: Jako nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Klimkovice (Ostrava-město) | 0 Kč |
osobní předání – Poruba (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
osobní předání – Vřesina (Ostrava-město) | 0 Kč |
stav: v dobrém stavu,pouze přečtena
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 70 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.