Vladimír Hůna ; fotografie Vladimír Doležal
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | 2., přeprac. vyd. |
místo | České Budějovice |
stran | 237 |
rozměry | 28 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7322-026-1 (váz.) |
Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají hospodyňky, ale i ty zkušenější zde naleznou mnoho důležitých a nových informací. (Druhé přepracované vydání.)
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: NOVÁ
Otlačná vazba v okraji. Cca 2cm, jak byla uložena.
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
stav: Nepoužívaná, jako nova
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Břevnov (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Hodkovičky (Praha) | 0 Kč |
po - pá , 9 - 17 hodin |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.