Jody Vassallo ; fotografie Clive Bozzard-Hill
nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Brno |
stran | 83 |
rozměry | 24 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-251-2435-2 (váz.) |
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu! S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat: pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho… dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi… masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu… drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari… pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši… zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari… a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý, mírné opotřebení
kniha | 351 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.