Kniha Labužníkovy historky - 66 příběhů z kulinářské historie - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Vladimír Poštulka ; [ilustrace Helena Dubová]

nakladatel Ikar
rok vydání 2011
vydání Vyd. 1.
místo Praha
stran 347
rozměry 25 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-249-1502-9 (váz.)

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(989)
Humpolec, Pelhřimov
125 Kč

stav: velmi dobrý, cenovka na deskách

kniha 125 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Humpolec (Pelhřimov)  0 Kč
osobní předání – Pelhřimov  0 Kč
(1622)
Liberec I-Staré Město
100 Kč

stav: viz dále

Ilustrace: Dubová, Helena. Praha: Ikar, 2011. Vydání 1. Strany 347 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: původní, pevná

kniha 100 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  80 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h
(1880)
Plzeň Vnitřní Město
135 Kč

stav: Pěkný

D96 kniha v pěkném stavu, ale má dolní a ohnuté rohy desek

kniha 135 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město)  0 Kč
(1489)
68 Kč

stav: Výborný stav

kniha 68 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(13054)
Říčany
120 Kč

stav: Výborný

kniha 120 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  90 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Říčany (Praha-východ)  0 Kč
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23
(343)
79 Kč

stav: nová, nečtená

kniha 79 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Úvaly
150 Kč

stav: čtená, nepoškozená, perfektní stav

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  80 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Úvaly (Praha-východ)  0 Kč
(730)
Radlice
89 Kč

stav: je nutné vidět videoukázku

Jen tečky na ořízce, jinak perfektní stav.
Youtube ukázka mnou nabízené knihy zde:
https://youtu.be/BARK2qCQy-A

kniha 89 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Radlice (Praha)  0 Kč
PŘEDÁNÍ KNIH u metro stanice Radlická v pracovní dny. ----------- LEVNÉ KNIHY: Ke každé zakoupené knize + 1kniha do 75 Kč zdarma jako dárek z mé nabídky knih. Název dárku/dárků napište do zprávy v objednávce. Díky.
(659)
139 Kč

stav: dobrý/ velmi dobrý

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídl

kniha 139 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  119 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Poslední navštívené (vypsat vše)