nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2006 |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 304 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7209-858-6 (váz.) |
Nový titul z řady moderních kuchařek tentokrát přináší postupy ke splnění snů nejmlsnějších mlsalů. Ověřené praktické návody a rady, jak připravit vždy vynikající těsto, které se rozplývá na jazyku, jak vytvořit neuvěřitelně krásné a chutné dezerty a moučníky, kterými překvapíte hosty. Vedle toho i celou kapitolu věnovanou dezertům s nízkým obsahem tuku, abyste si mohli pochutnávat bez pocitu viny. Seznam nezbytného vybavení kuchyně pro úspěšnou přípravu dezertů a moučníků, doplněný fotografiemi. Dvojstrany o čokoládových ozdobách, práci s karamelem a šlehání či vaření sladkých polev na zmrzliny a pudinky. Vysvětlivky k méně běžným přísadám a zajímaosti z historie cukrářského umění.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2006 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 131 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová, neotevřená
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.