nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 195 |
rozměry | 24 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-204-2337-5 (váz.) |
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů - Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni, Masopust, Velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý
Osobní předání možné v Praze kdekoliv na metru.
kniha | 135 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Kdekoliv na metru. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.