Kniha Fyziólogia chuti - Úvahy o gastronomickém umění: dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Tatran
rok vydání 1987
vydání 1
místo Východoslovenská tiskárna Košice
stran 216
rozměry 17/24

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(264)
Kutná Hora-Vnitřní Město
50 Kč

stav: jako nová

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Kutná Hora-Vnitřní Město (Kutná Hora)  0 Kč
(239)
Hořovice
50 Kč

stav: nečtená

trochu natržený papírový přebal
flíček od prachu na horní ořízce

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  90 Kč
Zásilkovna  85 Kč
osobní předání – Hořovice (Beroun)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Poslední navštívené (vypsat vše)