Marianne Magnier-Moreno ; fotografie Frederic Lucano ; úprava Sonia Lucano
nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Brno |
rozměry | 24 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-251-2437-6 (váz.) |
Ať už chcete sladce zahájit den, překlenout odpoledne či završit nedělní oběd, vezměte do ruky tuto knihu. Rafinované dobroty pro každou příležitost zvládne s pomocí názorných fotografických návodů bez problémů i začátečník. Podle unikátních snímků, na nichž opravdu uvidíte jednotlivé fáze přípravy, dokážete vytvořit báječné koláče, rozličné moučníky, lahodné krémy i bábovky. Všechny techniky jsou podrobně popsány tak, aby vám skutečně nic neuteklo a vy jste mohli svým blízkým nabídnout to nejlepší. Stačí si jen vzít zástěru, vařečku a začít!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 50 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.