Kniha Umění fermentace - díl první - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
nakladatel Alferia
rok vydání 2021
stran 353
rozměry 24 cm
ISBN 978-80-271-0316-4 (brož.)

Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 4 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 370 Kč.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


IvanaSik 25. 12. 2022
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy