[z anglického originálu ... přeložily Lenka Strnadová a Jana Petrásková]
nakladatel | Reader’s Digest |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 512 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7406-066-3 (váz.) |
Připomene vám, jak správně pracovat s droždím, jak nejlépe zadělat či vytvarovat těsto i jaké suroviny lze použít jako posyp na chleba. Naučí vás pracovat s domácí pekárnou, používat všechna dostupná nastavení i upravit tradiční recepty pro automatické pečení. Začněte třeba jednoduchým ovocným chlebem k snídani nebo domácí vánočkou. A pak si zkuste upéct americké bagely, italskou ciabattu nebo vlastní tortilly, jaké znáte z mexických restaurací - je to snazší, než se zdá. Neotvírejte však okna, vůně by přilákala celou ulici. Názvy jednotlivých kapitol: - Chléb a pečivo v různých zemích světa - seznámení s pečivem v jiných zemích, o jaké pečivo se jedná a z čeho se peče. - Tradiční způsoby pečení - typy mouky, různé kvásky, druhy těsta, kynutí, ale i chyby, kterých se můžeme dopustit. - Recepty z celého světa - z Velké Británie, Francie,Portugalska, Španělska,Řecka, Maroca... - Chléb a pečivo z ostatních zemí Evropy - Švýcarska, Německa, MaĎarska, Ruska, Bulharska... - Chléb a pečivo ze Severní a Střední Ameriky - Chléb a pečivo z Indie a Blízkého východu - Práce s domácí pekárnou - obsluha pekárny, tvarování pečiva, psypy, kvásky, tipy a rady... - Suroviny pro práci s pekárnou Recepty pro domácí pekárnu - Základní druhy chleba - Ovesné, ječné, žitné a jiné pečivo - Chlebové placky a pizza - Kváskové chleby a kynuté pečivo z droždí - Slané pečivo - Zeleninové pečivo - Rohlíky, housky a další pečivo - Sladké chleby a kynuté pečivo - Moučníky a ovocné chlebíčky
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2009 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 296 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2009 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 362 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová - nečtená - ale čti popis
na deskách něco jako rýhy od toho jak touto těžkou knihou (váha knihy 2,6 kg) někdo posouval po stole kde byl prach nebo tak.je to vidět hlavně pod úhlem
Bez razítek a bez podpisů.
Objednejte si ode mne více knih najednou a spojí se Vám poštovné, ušetř
kniha | 202 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 160 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: V pořádku
kniha | 130 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Dvůr Králové nad Labem (Trutnov) | 0 Kč |
Knihy je možné předat ve výpůjční době knihovny. |
stav: Nová, v původním obalu
Objednávku je možné doplnit o další knihy v mé nabídce. Při objednávce nad 1000Kč doprava zdarma.
kniha | 129 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 112 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 59 Kč |
osobní předání – Letňany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Milovice (Nymburk) | 0 Kč |
Předání v Praze v Letňanech na adrese Beranových 65 - vjezd do Areálu Letov u bankomatu České Spořitelny. Ve všední dny, čas dohodou. --- Předání v Milovicích na adrese Armádní 792 (u Lidlu) ve všední dny v odpoledních hodinách. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.