[Jiří Babica ; foto Stefan Siba, Emil Bratršovský]
nakladatel | Eminent |
---|---|
rok vydání | 2010 |
místo | Praha |
stran | 187 |
rozměry | 24 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7281-405-3 (váz.) |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2010 Stav: Dobrý, až velmi dobrý, věnování předešlému majiteli + podpis Jirka Babica. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 142 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: výborný
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: bez poškození
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 79 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Jindřichův Hradec IV (Jindřichův Hradec) | 0 Kč |
stav: Zachovalá
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: nová
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 79 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Nová, nečtená
Babicovy dobroty 2. od Jiří Babica.
Jiří Babica (1961), protagonista oblíbené cooking show Babicovy dobroty televize Nova, přichází po obrovském úspěchu první se svojí další kuchařskou knihou. Je naplněna jeho pozitivním přístupem k životu i k vaření, po
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 59 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.