Chantal Coadyová
nakladatel | Fortuna Libri |
---|---|
rok vydání | 2000 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 192 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-86144-54-2 (váz.) |
Odborná příručka o nejkvalitnějších světových čokoládách. Zasvěcuje do historie této lahodné pochoutky, do problematiky pěstování kakaovníku a zpracování jeho plodů až do okamžiku, kdy vzniká výsledná forma: čokoláda a bonbony. Zájemce se naučí, jak správně ochutnávat výrobky z čokolády, a získá přehled o světových výrobcích a jejich produktech.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2000 Stav: Dobrý až velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jednou čtená
velice zachovalá
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
stav: velmi pěkná
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: V dobrém stavu
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.