nakladatel | Agentura VPK |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 61 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7334-048-8 (brož.) |
Osvědčené návody na zavařování a také výborné recepty z kompotů, nakládané zeleniny, hub a masa. V publikaci objevíte několik rad pro zavařování ovoce , přípravu zavařenin, povidel a rosolů, něco o dalším zpracování ovoce (pěny, vína, sušení ovoce). Dozvíte se, jak využívat kompoty a zavařeniny, o zavařování zeleniny a hub, poznáte další zpracování zeleniny (sušená zelenina, octy, nálevy, skladování) i jak využívat naloženou zeleninu a na závěr vás čeká kapitola o zavařování masa a o masových konzervách.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý/ velmi dobrý
Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.