Autor: kol. ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.]
nakladatel | Avicenum |
---|---|
rok vydání | 1975 |
vydání | 13. vyd. |
místo | Praha |
stran | 260 |
rozměry | 4° |
poznámka | [64] s. fot. a barev. fot. příl. |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: běžné opotřebení, viz foto
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Mnichovo Hradiště (Mladá Boleslav) | 0 Kč |
Osobní předání upřednostňuji v Mnichově Hradišti, kde se vyskytuji nejčastěji. V Mladé Boleslavi či jinde v okolí pouze výjimečně, pokud tam zrovna budu mít cestu. |
stav: v pořádku
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: použitá, bez zjevného poškození
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Město Albrechtice (Bruntál) | 0 Kč |
osobní předání – Pod Bezručovým vrchem (Krnov, okr. Bruntál) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.