Kniha Slovník odborné kuchařské terminologie - anglicko-český, česko-anglický, francouzsko-český, česko-francouzský, německo-český, česko-německý - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Martin Hrabec, Karel Smetana

nakladatel České a slovenské odborné nakladatelství
rok vydání 2000
vydání Vyd. 1.
jazyk česky, anglicky, francouzsky, německy
místo Praha
stran 127
rozměry 22 cm
poznámka barev. il.
ISBN 80-902553-3-7 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(7497) TIP
129 Kč

stav: učebnice může obsahovat podpis a může mít maximálně z 10% podtrhané texty tužkou a jevit známky opotřebení, v každém případě posíláme po zapalcení přesný stav fotkou

kniha 129 Kč
Zásilkovna  78 Kč
(361)
Louny
80 Kč

stav: Jako nová

kniha 80 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  80 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Louny  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy