nakladatel | Anag |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 144 |
ISBN | 978-80-7263-983-0 |
Syrová strava je ještě něco víc než jen smoothies a strouhané mrkve. Stále více a více lidí se obrací na syrovou stravu, aby jim dodala energii, posílila imunitní systém, vyčistila jejich kůži, pomohla zhubnout a zůstat štíhlými. Tato přátelská kuchařka je ideálním průvodcem pro začlenění syrové stravy do vašeho života a pro pochopení, jak mohou být některé ingredience nejen chutné a atraktivní, ale také velmi prospěšné pro vaše zdraví. Existuje množství různých pokrmů a způsobů práce se syrovou stravou k vytvoření zajímavé, udržitelné potravy, aniž byste museli složitě shánět přísady nebo trávit hodiny přípravou. Budete se divit, čeho můžete dosáhnout v rámci zásad syrové stravy a jak dobře se budete cítit – i když ji jen čas od času zahrnete do vaší pravidelné obvyklé stravy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2015 Stav: Dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 153 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dobříš (Příbram) | 0 Kč |
stav: nová, nečtená, vhodné jako dárek
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Velká Bíteš (Žďár nad Sázavou) | 0 Kč |
stav: výborný, jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
osobní předání – Holýšov (Domažlice) | 0 Kč |
stav: nová, nepoužitá
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.