Kniha Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách. - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

kolektiv autorů

? obálka není k dispozici
nakladatel Národní informační středisko pro podporu jakosti
rok vydání 2006
vydání 1. vyd.
místo Praha
stran 2
poznámka tab.
ISBN 80-02-01822-2 (1. část)
ISBN 80-02-01823-0 (2. část)
ISBN 80-02-01824-9 (soubor)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(7)
Albrechtice
100 Kč

stav: Tištěné PDF

1. i 2. část příručky

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
osobní předání – Albrechtice (Ústí nad Orlicí)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy