kolektiv autorů ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | 3. vyd. |
místo | České Budějovice |
stran | 347 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | il. (převážně barev.) |
ISBN | 80-7322-065-2 (váz.) |
Třetí vydání úspěšné kuchařky, která je zcela vyčerpávajícím souborem vyzkoušených receptů pro přípravu sladkého i slaného pečiva, moučníků, pohárů, zmrzlin a dalších cukrářských výrobků.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání je možné každý všední den ráno a večer v Praze 4 - Modřanech, nebo okolo poledne na Vinohradech u náměstí Jiřího z Poděbrad. |
stav: nová, nepoužitá, pouze prolistovaná
kniha | 160 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
osobní předání – Budyně nad Ohří (Litoměřice) | 0 Kč |
osobní předání – Roudnice nad Labem (Litoměřice) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 198 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 195 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Slatina (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Po telefonické domluvě je možné osobní předání kdekoliv Brno - Slatina. Občas realizuji rozvoz i po městě Brně dle domluvy předem mimo svoji pracovní dobu, nejlépe na večer. Pokud máte osobní předání tak prosím VOLEJTE nebo ještě lépe PIŠTE SMS. Pokud máte knihu objednanou a posílám ji poštou tak nemusíte psát. V rámci pracovního vytížení neodbavuji objednávky každý den. Během dovolené nebo delších služebních cest nehledám a nezasílám knihy, děkuji za pochopení. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.