Andreas Furtmayr ; [z německého originálu ... přeložil Pavel Dan]
nakladatel | Ottovo nakladatelství - Cesty |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | České vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 34 |
rozměry | 18 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7181-682-5 (brož.) |
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: kol., 2002 vydal Otto, 34 str., stav nová
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Bubeneč (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
Předání v Praze možné na Nádraží Podbaba Praha 6. (8:00 - 16:00) Předání v Kladně po dohodě. |
stav: dobrý
G9
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.